Esecul DD – OTV

Prostirea Poporului – Dan Diaconescu :

Revolta in PP-DD Buzau

 

DD îşi plânge înfrângerea

4 răspunsuri la Esecul DD – OTV

 1. traiestesenzational zice:

  Iata ce a retinut Curtea de Apel Bucuresti in motivarea decizie prin care a invalidat inscrierea partidului patronului OTV, Dan Diaconescu:

  Curtea constata gresita aprecierea tribunalului conform careia chiar dacă denumirea prescurtată este “asemănătoare” cu cea a intervenientului “Partidul Popular”, nu poate fi susţinută ideea unei confuzii între cele două formaţiuni politice câtă vreme semnul permanent şi cel sub formă de grafică sunt diferite.
  In realitate, asa cum am aratat mai sus, in mod cumulativ denumirea integrală, denumirea prescurtată şi semnul permanent trebuie să se deosebească fiecare in parte clar de cele ale partidelor anterior înregistrate. Deosebirea trebuie sa fie conform legii “clara”, adica evidenta si dincolo de nuantele unor interpretari personale.
  Or, daca semnul permanent este in mod evident total distinct, in cauza cel putin denumirea prescurtata este tot la fel de evident absolut identica. Nu vor fi facute de catre Curte discutii legat de denumirea integrala, care, desi oarecum diferita, diferenta nu este suficient de clara (legea cerand o deosebire clara ), avand in vedere acceptiunea celor doi termeni – “popular” si “poporului” care este absolut identica ( anume care emana de la popor, care apartine poporului, creat de popor, pentru popor). Curtea admite ca asupra denumirii integrale pot exista discutii, raportat la perceptiile personale si la nivelul de instruire al persoanelor sau nivelul lor de implicare in viata politica a partidelor.
  In ce priveste insa denumirea prescurtata, aceasta este absolut identica, ceea ce atrage incalcarea dispozitiilor art. 5 alin. 1 din Legea nr. 14/ 2003. Trebuie avuta in vedere si ratiunea legii, care este aceea de a asigura o deosebire clara intre formatiunile politice, de natura a permite pe de o parte identificarea clara de catre populatie a formatiunii politice atat in cadrul oricarei dezbateri publice, cat si cu prilejul exercitarii dreptului de vot, iar pe de alta parte impiedicarea parazitarii unui partid si a devierii involuntare a voturilor, ceea ce ar atrage o reprezentativitate neconforma vointei reale a alegătorilor. Trebuie de asemenea avut in vedere ca in viata publica referirea la partidele politice se face in mod curent prin indicarea denumirii prescurtate, aceasta fiind ratiunea legii atunci cand cere ca si aceasta denumire sa fie clar diferita de a altui partid.
  In concluzie, vazand ca in cauza denumirea prescurtata a Partidului Poporului este absolut identica cu cea a Partidului Popular, deja inregistrat, Curtea constata ca nu sunt indeplinite conditiile art. 5 alin. 1 din Legea nr. 14/ 2003 si, sub acest aspect, hotararea tribunalului apare ca fiind nelegala.

 2. NICK galati zice:

  Domnule D.Diaconescu,

  De ce nu spuneti adevarul la populatie ca nu P.Poporului cel adevarat a fost desfiintat ci acel care s-a inregistrat prin FRAUDA. P.POPORULUI ,Constituit pe data de 03 07 2010,a carui act constitutiv l-ati prezentat la OTV pe data de 05 07 2010 ,ACESTA EXISTA SI MERGE IN CONTINUARE PENTRU A PUNE IN APLICARE LEGEA COJOCARU pe care tot otv a prezentat-o.

  Nu mai duceti lumea in eruare ca tot asupra dvs se va resfrange. Cautati sa fiti cinstit si aveti de castigat.Cum sa te alaturi cu un santajist? si sa-l pui membru fondator al partidului? (TONEA CHIRIAC care a fost deja condamnat pentru santaj

  • Admin zice:

   Domnule NICK, un hot nu va recunoaste nici odata ca a furat !
   Felicitari, pentru efortul depus in stabilirea adevarului si pentru tot aportul pe care l-ati adus, in Constituirea adevaratului Partid al Poporului.
   DD greseste mai mult decat isi poate cineva imagina.
   Ultima hotie : PP – DD. Ori este Partidul Poporului, ori este Partidul Dan Diaconescu !
   Nici odata, Partidul Poporului nu poate fi asimilat cu Partidul lui Dan Diaconescu.
   Nu a invatat nimic, din procesul pe care l-a pierdut !
   Viva PP – LC !

 3. Viorel Manole zice:

  ce poti sa ceri de la niste oameni cu o moralitate indoielnica. Trebuie sa luptam sa demonstram ca avem un crez comun , o singura voinata pentru binele intregului popor. Nu fatarnicie si nici linguseli ci corectitudinein respectarea cuvintului promis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s